Week van de bij!

Bij Hamelryck zijn we niet alleen gepassioneerd over mooie bloemvazen en plantenpotten, maar ook over de natuur en de bescherming van bijen. Als imkers begrijpen we het cruciale belang van bijen voor ons ecosysteem en willen we tijdens de Week van de Bij extra aandacht vragen voor deze wonderlijke beestjes.

Nieuwe Collectibles voor de Bijenliefhebbers!

  • Ontdek onze magnetische bijtjes en bijen sleutelhanger, perfect voor iedere bijenliefhebber.
  • Voeg een van onze flexibele bijen collectibles toe aan je collectie. Ze zijn niet alleen leuk, maar ook een mooie manier om je steun aan de bijen te tonen.

Een groot deel van onze opbrengsten gaat naar het ondersteunen van onze eigen bijen: nieuwe bijenkasten, en binnenkort een bijenhal. Het is een dure hobby, maar eentje die we met veel plezier doen.

Hoe kun jij helpen?

  1. Plant bij-vriendelijke bloemen: Voeg bloemen toe aan je tuin of balkon die bijen aantrekken, zoals lavendel, zonnebloemen en wilde bloemen.
  2. Gebruik onze duurzame plantenpotten en vazen: Creëer een bij-vriendelijke omgeving met onze duurzame en stijlvolle plantenpotten en bloemvazen, gemaakt van biologisch afbreekbare materialen.
  3. Koop lokale honing: Ondersteun lokale imkers en koop honing uit de buurt. Onze eigen verse honing zal vanaf juli-augustus beschikbaar zijn.
  4. Vermijd pesticiden: Gebruik natuurlijke alternatieven om ongedierte te bestrijden en vermijd schadelijke chemicaliën.

Wist je dat bijen verantwoordelijk zijn voor de bestuiving van het grootste deel van onze bloemen en planten? Zonder bijen zouden onze tuinen en parken veel minder kleurrijk zijn, en ook de productie van veel voedselgewassen zou ernstig worden bedreigd. Daarom is het essentieel om bijen te ondersteunen en hun leefomgeving te beschermen.

Bij Hamelryck geloven we in het creëren van een mooie en duurzame wereld, en bijen spelen een essentiële rol hierin. Laten we samen werken aan een betere toekomst voor onze bijen en ons milieu.

Vier deze week met ons

  • Ontdek onze nieuwe collectie bloemvazen en plantenpotten die niet alleen je interieur opfleuren, maar ook vriendelijk zijn voor de natuur.
  • Neem een kijkje bij onze bijenkorven en leer meer over het belang van bijen.
  • Deel jouw bij-vriendelijke tuin of balkon met ons door foto's te posten en ons te taggen op social media.

Laten we deze Week van de Bij vieren door bewustzijn te creëren en stappen te ondernemen om onze bijen te beschermen. Samen kunnen we een verschil maken!


Volg ons op social media voor meer tips en inspiratie over hoe je bijen kunt helpen en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten.

Terug naar blog

Reactie plaatsen